Selecteer een pagina

Agenda

Tuinontwerp, workshops, natuurcoaching

Workshopserie ‘Natuurlijk tuinieren’ 

Vanaf vrijdag 21 oktober 2022 starten we weer met de succesvolle serie workshops over diverse aspecten van stadslandbouw, het opbouwen van een ecosysteem en dit jaar nieuw; het ontwerpen van een siertuin, beplanting en onderhoud.

Van het ontwerp van een tuin, het maken van een teeltplan, de bodem, diversiteit en veerkracht in je tuin brengen tot de teelt van individuele groenten, bloemen en fruit. Er wordt gestart vanuit een visie dat een gebalanceerde tuin, waar diversiteit een grote rol speelt, een tuin is die ‘voor jou werkt’ en dus relatief minder werk en onderhoud nodig heeft dan de meer reguliere manieren van stadslandbouw en tuinieren in het algemeen. Scrol voor het hele programma naar het eind van deze pagina. 

Er zijn nog een paar plekken vrij.

Graag inschrijven voor 13 oktober a.s.

Inschrijvingen en meer informatie: wende@degroenewende.nl.

Geef jezelf een cadeau met de introductie van Wende in natuurlijk tuinieren, ze neemt je mee langs bodempreparatie, moestuin opzetten (inclusief teeltplan) en fruitbomen planten in je tuin.

Monic

“De tuin is zoveel meer dan alleen maar recreatie of het verbouwen van voedselgewassen. De tuin is een leraar. Hoe beter we luisteren naar haar, des te beter tuinieren we. Door beter te luisteren groeien we als mens”